Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، مراسم افتتاحیه و جلسه توجیهی طرح اندیشه تمدن‌ساز در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

در این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه شریفی‌دوست مسئول تولید محتوای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی و مسئول طرح اندیشه تمدن‌ساز، به تشریح دوره و پاسخ به سوالات حاضران در جلسه پرداخت و گفت: محتوای اصلی مباحثات، متن کتاب سخنرانی‌های حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای است که در سال ۵۲ در مسجد امام حسن مجتبی (ع) مشهد ایراد شده و پس از پیاده‌سازی مجددا به تایید معظم‌له رسیده است و در ۲۸ درس طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره، اساتید هر هفته یک ساعت تحقیق و مطالعه و یک ساعت به مباحثه یک جلسه از این کتاب می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه مباحثه جزو سنت های قدیمی حوزه است، گفت: در برخی مجامع دانشگاهی نیز سنت مباحثه رواج پیدا کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شریفی‌دوست به اهمیت انگیزه معنوی و علمی اساتید برای انجام این دوره اشاره کرد و امتیاز مادی این طرح را با وجود اینکه پیش بینی شده است، مادون محتوای بلند مورد انتظار از این طرح دانست.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین شمسی به ایراد توضیحاتی درخصوص کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» پرداخت.

وی با بیان اینکه ۲۹ گروه مباحثاتی شش نفره از واحدهای استان آذربایجان شرقی در این طرح ایجاد شده است، اظهار کرد: در هر کدام از این گروه‌ها، پنج نفر مباحثه کننده و یک نفر مربی است. خصوصیت ممتاز کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» اهمیت نگاه اجتماعی و تفسیر قرآن و حدیث با منظر اجتماعی و تمدن‌سازی است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: الگوبرداری از پیامبران در مراحل مختلف فرآیند تبلیغی ایشان که عبارتند از بعثت، کادرسازی، ساختارسازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی، باید صورت گیرد. عدم اکتفا به ابعاد فردی دین، ضروری است.

وی افزود: اهمیت این دوره، به مباحثه و هم‌اندیشی در کنار آزاداندیشی، نواندیشی، جامع‌اندیشی و ژرف‌اندیشی است.

حجت‌الاسلام شمسی با اشاره به اینکه این دوره اثرگذار در هر چهار قسم جهاد یعنی جهاد فکری، علمی، فرهنگی و جهاد با نفس است، گفت: جهاد فکری یعنی تبیین گری، جهاد علمی یعنی تولید علوم اسلامی، جهاد فرهنگی یعنی فعالیت‌های فرهنگی و جهاد با نفس به عنوان مهمترین قسم مطرح است و این دوره به نوعی در هر چهار بخش جهاد اثرگذار است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در پایان به اهمیت این کتاب به عنوان مبنای فکری مقام معظم رهبری تأکید کرد.

انتهای پیام/

شایان دنیادیده کد خبر: 1083698 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اندیشه تمدن‌ساز طرح اندیشه تمدن ساز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اندیشه تمدن ساز طرح اندیشه تمدن ساز آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی دانشگاه آزاد اسلامی طرح اندیشه تمدن ساز مقام معظم رهبری حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۱۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح ملی طوبی در تبریز

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی هدف از برگزاری طرح ملی طوبی را تشکیل تیم‌هایی برشمرد که به صورت عالمانه، هنرمندانه و با روش‌های تهییجی، تبلیغی و ترویجی مناسب به مسئله حجاب و زیست عفیفانه به خصوص در میان جوانان می پردازند.

بلاغی افزود: طرح ملی طوبی در ۳ مرحله مقدماتی، عمومی و تخصصی برگزار می‌شود و امروز در مرحله مقدماتی آن طی یک روز از صبح تا شب ۳۰۰ نفر از بانوان تحصیل کرده و علاقمند در حوزه مسائل دینی و حجاب و عفاف از کل استان مباحث مختلفی را توسط اساتید اعزامی از استان‌های البرز و تهران می‌آموزند.

 وی گفت: ۴ محور در این دوره‌ها تدریس می‌شود که محور اول مبانی شرعی و عقلی حجاب، محور دوم مبانی تاریخی حجاب، محور سوم شیوه‌های نوین و خلاقانه ترویج و تبلیغ حجاب و محور چهارم روایت و کار رسانه‌ای در حوزه حجاب است.

بلاغی گفت: شرکت کنندگان در این دوره ها پس از سپری کردن هر ۳ دوره حائز شرایط برای فعالیت در حوزه تبلیغ و ترویج حجاب خواهند بود و در مدارس، مساجد و اماکن عمومی آذربایجان شرقی فعالیت خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • آغاز طرح ملی طوبی در تبریز
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است