Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@19:00:05 GMT

سه‌گام اصلی در تهیه و انجام طرح توجیهی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۹۹۱۹

سه‌گام اصلی در تهیه و انجام طرح توجیهی چیست؟

طرح توجیهی اولین و مهم‌ترین قدم شروع هر کسب‌وکار است، به‌طوری‌که هرگونه اشتباه در انجام این مطالعات می‌تواند منجر به خسارات جبران‌ناپذیری در پیشبرد فعالیت‌های کسب وکار باشد. طرح توجیهی نوعی گزارش است که در آن به بررسی وضعیت ایده، بازار، مشتری، رقبا، گردش مالی و در حالت کلی به بررسی توجیه‌پذیر بودن کسب‌وکار می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه‌گام اصلی که در تهیه و انجام طرح توجیهی باید در نظر گرفت، عبارت‌اند از:

بررسی بازار

برای تهیه و انجام طرح توجیهی، مراحل و گام‌هایی وجود دارد که هر کارآفرین موفقی باید با آن‌ها آشنا باشد و به‌صورت دقیق انجام دهد. اولین گام، شناسایی بازاری است که کارآفرین قصد فعالیت در آنجا را دارد. این گام به‌قدری مهم است که بیشتر شکست‌های کسب‌وکارهای نوپا به خاطر همین مسئله بوده است.

در شناسایی بازار اقداماتی که صورت می‌گیرد، شامل:

شناخت منطقه شناخت ساکنان منطقه بررسی رقبای موجود در بازار و چگونگی فعالیت و برنامه بازاریابی آن‌ها بررسی موقعیت مکانی کسب‌وکار و قابلیت دیده شدن آن

شناخت مشتریان

بدون شناخت مشتریان و افرادی که در منطقه کسب‌وکار شما زندگی می‌کنند، شما نمی‌توانید یک طرح توجیهی مناسب را برنامه‌ریزی کنید. افرادی که در جغرافیای نزدیک فعالیت شما زندگی می‌کنند، جز مشتریان دسته اول محسوب شده و ازاین‌رو باید سرمایه‌گذاری زیادی را روی تحقیق و بررسی آن‌ها انجام دهید.

ویژگی‌هایی که باید برای بررسی آن‌ انجام دهید شامل:

بررسی ویژگی‌های اقتصادی مردم منطقه بررسی ویژگی‌های اجتماعی و اخلاقی بررسی میزان متوسط سن و نفوذ تکنولوژی به زندگی آن‌ها بررسی نوع سبک زندگی آن‌ها

بررسی بودجه و هزینه

شروع هر کاری نیازمند سرمایه‌گذاری مالی است. این سرمایه‌گذاری فقط مختص به حرکت در کسب‌وکار و انجام تبلیغات نیست. تعیین بودجه و برنامه‌ریزی هزینه باید واقع‌بینانه باشد. بدون در نظر گرفتن برنامه دقیق برای هزینه‌ها، نمی‌توان بودجه مناسبی را تعیین کرد و در هنگام مواجه با سرمایه‌گذار و در جواب پرسش مقدار بودجه برای شروع، از گفتن پاسخ دقیق عاجز خواهیم بود.

هزینه‌هایی که باید برای شروع کسب‌وکار در نظر شامل:

حقوق کارمندان و افراد خرید کالاهای اولیه برای فروش مالیات اجاره مکان مجوزها سیستم‌های امنیتی مشاوره بازاریابی و تبلیغات طراحی وب‌سایت و توسعه آن حمل‌ونقل و انبارداری هزینه‌های عملیاتی هزینه‌های برق، آب و غیره

که شما باید با توجه به این‌ بررسی‌ها یک تخمین اولیه از بودجه موردنیاز خود داشته باشید. توصیه می‌شود برای تعیین هزینه‌ها حتماً از یک مشاوره یا حسابدار باتجربه کمک بگیرید. موارد بالا فقط بخشی از تعیین هزینه‌های اولیه هستند. بیشتر سرمایه‌گذار به دنبال درآمد از ایده شما هستند و ازاین‌رو شما باید بتوانید تخمین درستی از درآمد را ارائه نمایید. برای این تخمین، عوامل زیر باید در نظر گرفته شوند:

بازار هدف عملکرد پروژه‌های مشابه ویژگی‌های جمعیت شناختی، اقتصادی، اجتماعی و سبک زندگی میزان تجاری بودن منطقه پروژه در مقایسه با سایر پروژه‌های مشابه موقعیت رقابتی و مکان آن در منطقه بازار قیمت ارائه محصولات و خدمات عوامل مربوط به آب‌وهوا و برگ خریدهای فصلی و غیره

آیا تهیه و انجام طرح توجیهی به‌صرفه است؟

سؤالی که بازهم اکثر کارآفرینان نوپا می‌پرسند، در خصوص توجیه بودن تهیه طرح توجیهی است. مهم‌ترین مسئله در نوشتن طرح توجیهی، استفاده از داده‌های صحیح است. قرار نیست آماری را به سرمایه‌گذار یا مرجع ذیربط ارائه داد که داده‌های غیرواقعی برای بزرگ نشان دادن پروژه استفاده شده است؛ تهیه طرح توجیهی برای گسترش کسب و افزایش فروش است. استفاده از هر داده اشتباه می‌تواند باعث تخمین غلط در گزارش شود ازاین‌رو نه‌تنها به‌صرفه نخواهد بود، بلکه زیان‌بار نیز است.

استفاده از شرکت‌های مشاور باتجربه در این زمینه کمک بسیاری زیادی در تهیه و انجام طرح توجیهی خواهد کرد. موسسه مطالعات راهبردی سپینود شرق درزمینه تدوین طرح توجیهی (مطالعات امکان سنجی)، انجام تحقیقات بازار، مشاوره شروع کسب‌وکار، مشاوره مالی، مدیریت سرمایه‌گذاری و غیره فعالیت می‌کند. هدف این موسسه کمک به کارآفرینان نوپا و کمک به توسعه شرکتها و کارخانجات در جهت رشد کسب‌وکار است. در واقع این موسسه از معرفی ایده، جذب سرمایه گذار، تحقیقات بازار تا اجرا در کنار شما خواهد بود و به شما برای رشد و دست یابی به هدفتان کمک خواهد کرد. این را در نظر داشته باشید که رشد کسب وکار به تنهایی صورت نمی گیرد و حتما باید از یک متخصص در این زمینه مشاوره بگیرید. برای دریافت هرگونه اطلاعات و مشاوره می‌توانید به سپینود شرق مراجعه کنید.

لینک کوتاه: asriran.com/003Akd

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انجام طرح توجیهی سرمایه گذاری سرمایه گذار هزینه ها کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۹۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته تغییرات زیادی کرده است، لذا راه اندازی باشگاه بدنسازی بستگی به عوامل مختلفی دارد. از جمله عواملی که بر هزینه تأثیر می‌گذارند، می‌توان به مکان و مساحت مورد نیاز، تجهیزات و وسایل ورزشی، استخدام کادر مدیریتی و آموزشی، هزینه‌های بازاریابی و تبلیغات، و هزینه‌های مربوط به مدیریت و اجاره محل اشاره کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا بصورت قدم به قدم به هزینه‌های راه اندازی این کسب و کار بپردازیم.

راه اندازی باشگاه بدنسازی شامل چه هزینه‌هایی است؟

راه‌اندازی باشگاه بدنسازی ممکن است به عنوان یک پروژه کوچک (اجاره‌ای) و یا بزرگ در نظر گرفته شود که هزینه‌های گوناگونی را در بر دارد. لذا باید توجه داشت که هزینه‌ها بسته به موقعیت جغرافیایی، اندازه باشگاه و سطح خدمات ارائه شده متغیر است و ممکن است متفاوت باشد. در اینجا چند هزینه اصلی که در راه‌اندازی یک باشگاه بدنسازی دخیل هستند، آورده‌ایم:

اجاره یا خرید مکان: هزینه اجاره یا خرید مکانی که باشگاه بدنسازی راه‌اندازی خواهد شد، یکی از هزینه‌های اساسی است.

تجهیزات و وسایل ورزشی: شامل دستگاه‌های ورزشی، وزنه‌ها، میزهای بدنسازی، متعلقات دیگر مانند کفپوش و...

هزینه‌های ساختمانی: شامل هزینه‌های مربوط به تغییرات ساختمانی برای ساختن سالن ورزشی، دوش و توالت، نورپردازی و...

هزینه‌های مربوط به امنیت و ایمنی: شامل نصب دوربین‌های مداربسته، امنیتی برای محافظت از اعضای باشگاه در طول تمرینات.

هزینه‌های مدیریتی: شامل هزینه‌های مربوط به حقوق پرسنل، بیمه، تبلیغات و بازاریابی، نرم‌افزار مدیریت باشگاه و...

هزینه‌های مربوط به لوازم اداری: شامل مبلمان، دستگاه‌های اداری، کامپیوتر و تجهیزات دیگر مورد نیاز برای مدیریت باشگاه.

هزینه‌های اجرایی و متفرقه: شامل هزینه‌های ناشی از مسائل مختلفی مانند مالیات، مجوزها، و...

هزینه‌های مربوط به آموزش و مشاوره: شامل هزینه‌های مربوط به آموزش کارکنان، مشاوره در زمینه مدیریت و توسعه باشگاه و...

نکته: با استفاده از طرح توجیهی می‌توانید تماهی هزینه‌های راه اندازی باشگاه بدنسازی را در سال ۱۴۰۳ دسترس داشته باشید و سپس تصمیم به شروع این کسب و کار بگیرید.

چرا طرح توجیهی مهم است؟

طرح توجیهی قبل از راه‌اندازی کسب و کار، یک ابزار بسیار حیاتی در فرآیند تصمیم‌گیری مالی است. این طرح به ما این امکان را می‌دهد که به طور دقیق از هزینه‌ها مطلع شویم و محاسبه کنیم که آیا سرمایه‌گذاری در راه‌اندازی باشگاه بدنسازی ممکن است به سودآوری برسد یا خیر.

با ارائه یک برآورد دقیق از هزینه‌های راه‌اندازی و هزینه‌های عملیاتی پیش‌رو، به همراه پیش‌بینی درآمدها، می‌توانیم تا حد زیادی از پتانسیل موفقیت یا شکست کسب و کار آگاه شویم. این طرح به ما اجازه می‌دهد تا ریسک‌ها و فرصت‌های مرتبط با کسب و کار را شناسایی کرده و به تصمیم‌گیری بهتر در مورد سرمایه‌گذاری‌های مالی و استراتژی‌های آینده بپردازیم.

به علاوه، ارائه یک طرح توجیهی معتبر به سرمایه‌گذاران و بانک‌ها اعتماد بیشتری می‌دهد و احتمال دریافت تسهیلات مالی را افزایش می‌دهد. در نتیجه، طرح توجیهی به عنوان یک ابزار مهم در فرآیند تصمیم‌گیری مالی و راه‌اندازی کسب و کارهای جدید بسیار ارزشمند است.

خلاصه طرح توجیهی راه اندازی باشگاه بدنسازی

در طرح توجیهی باشگاه بدنسازی تمامی هزینه‌های این کسب و کار در بیش از ۵۰+ صفحه برآورد می‌شوند. در ادامه بصورت خلاصه هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی برای سال ۱۴۰۳ ارائه شده‌اند:

هزینه تأسیس باشگاه بدنسازی در طرح توجیهی با سرمایه ۸ میلیارد تومان برآورد شده است.

درآمد سالانه این باشگاه در سال ۱۴۰۳ با ظرفیت ۹ هزار مشتری و فروش ۷ هزار خدمات در سال برابر است با ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان.

مدت بازگشت سرمایه این کسب و کار ۲.۶ سال پیش بینی می‌شود.

نرخ بازدهی داخلی با توجه به محاسبات طرح توجیهی ۳۹% است.

با توجه به این پارامترها آیا راه اندازی باشگاه بدنسازی توجیه پذیر است؟

با توجه به اطلاعات ارائه شده، برای ارزیابی توجیه پذیری راه‌اندازی باشگاه بدنسازی معیارهایی از جمله مدت بازگشت سرمایه و نرخ بازدهی داخلی بسیار مهم هستند. با توجه به مدت بازگشت سرمایه کمتر از سه سال (۲.۶ سال) و نرخ بازدهی داخلی ۳۹٪، می‌توان نتیجه گرفت که راه‌اندازی باشگاه بدنسازی از نظر مالی توجیه پذیر است. این معیارها نشان می‌دهند که باشگاه بدنسازی پس از مدت کوتاهی به سودآوری می‌رسد و برای سرمایه‌گذاران جذاب است.

بعد از مشاهده هزینه‌های راه اندازی باشگاه بدنسازی در طرح توجیهی، لازم است نکات مهمی را درمورد باشگاه بدنسازی بدانیم.

نکات مهم در راه اندازی باشگاه

راه‌اندازی یک باشگاه موفق نیازمند مدیریت دقیق و برنامه‌ریزی کامل است. ابتدا، باید یک بررسی بازار دقیق انجام شود تا نیازهای مشتریان و موارد رقابتی مشخص شود. سپس، انتخاب مکان مناسب، تأمین تجهیزات و تجهیزات و استخدام پرسنل ماهر و متعهد از مراحل اساسی است. ایجاد برنامه‌های بازاریابی قوی و تعیین استراتژی‌های مالی مناسب نیز از اهمیت بالایی برخوردارند. همچنین، ایجاد برنامه‌های آموزشی و سرگرمی جذاب برای اعضا اساسی است تا ایجاد ارتباط مستقیم و مثبت با مشتریان را تسهیل کند. به طور کلی، توجه به جزئیات، ارتقا کیفیت خدمات و پیگیری مستمر از مواردی است که باشگاه را به سوی موفقیت هدایت می‌کند.

لیست تجهیزات راه اندازی باشگاه بدنسازی

برای راه اندازی باشگاه بدنسازی، تجهیزات متنوعی نیاز است تا بتواند به نیازهای مشتریان پاسخ دهد و برای آن‌ها تجربه ورزشی مطلوبی فراهم کند. در زیر لیستی از تجهیزات اساسی برای یک باشگاه بدنسازی آمده است.

۱. دستگاه‌های تمرین مقاومتی:

دمبل و شیخوف

ماشین‌های وزنه‌برداری

ماشین‌های کابل

میزان‌های وزنه

۲. تجهیزات کاردیو:

تردمیل

دوچرخه‌های ثابت

ماشین‌های مداومتی (الیپتیکال)

صندلی‌های راه‌راه

۳. تجهیزات فضای باز:

تردمیل فضای باز

دوچرخه‌های سایکلینگ فضای باز

۴. تجهیزات فیتنس عمومی:

میزهای وزنه‌برداری چندکاره

صندلی‌های آباژور و بدنسازی

تجهیزات مربوط به تناسب اندام و کشش

۵. تجهیزات امنیتی و راحتی:

دستگیره‌ها و استوپرها برای ایمنی در تمرینات

سیستم‌های تهویه مطبوع

سیستم‌های تهویه هوا و گرمایش

۶. تجهیزات اضافی:

دستگاه‌های ماساژ و ترازوهای بدنسازی

تجهیزات ورزشی مثل توپ فوتبال، زین و غیره برای تنوع تمرینات

این لیست تجهیزات اساسی است و ممکن است به توجه به نیازها و تعداد مشتریان باشگاه، نیاز به تجهیزات دیگری نیز باشد.

جمع بندی

راه اندازی یک باشگاه بدنسازی به دلیل نیاز رو به افزایش افراد به فعالیت‌های ورزشی و اهمیت آن برای سلامتی و رشد فیزیکی، یک فرصت بسیار مهم و پربار است. با انتخاب مکان مناسب، تجهیزات کارآمد و متنوع، برنامه‌های تمرینی جذاب و ارائه خدمات تخصصی، می‌توان به جذب و حفظ مشتریان، ارتقای سطح فعالیت‌های ورزشی و بهبود سلامتی جامعه کمک کرد.

بنابراین، با شناخت دقیق از نیازهای مشتریان و استفاده از استراتژی‌های بازاریابی مؤثر، راه اندازی یک باشگاه بدنسازی می‌تواند به عنوان یک معامله سرمایه‌گذاری موفق و پایدار در زمینه بهبود سلامتی و افراد و همچنین کسب درآمد مطلوب برای کارآفرینان، مطرح گردد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد

کد خبر 6097342

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • آخرین مهلت الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب وکار و دریافت شناسه یکتا
  • هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • همایش متمرکز توجیهی کاروان‌های حج تمتع در اردبیل
  • برپایی بازارچه کسب وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • منابع آگاه: دولت بایدن و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره یک توافق هستند
  • محور اصلی کار خود را توجه به کسب‌وکار و اشتغال مردم گذاشته‌ام