Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@11:01:26 GMT

نشست توجیهی ویژه مبلغان ماه مبارک رمضان برگزار شد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۶۱۲۱

نشست توجیهی ویژه مبلغان ماه مبارک رمضان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در ابتدای این نشست مجازی، حجت الاسلام والمسلمین روستا آزاد «معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی» ضمن خوش آمدگویی به مبلغین در این عرصه، مطالب مهمی را در خصوص ضرورت تبلیغ مجازی در ایام شیوع ویروس کرونا بیان داشت.

وی با اشاره به عدم اعزام مبلغ از قم به دیگر نقاط کشور جهت تبلیغ معارف دینی گفت: توسط دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم طرح‌هایی جایگزین تبلیغ حضوری ایجاد و در حال اجرا است که از جمله این طرح‌ها می‌توان به توسعه پاسخگویی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در زمینه بالا بردن تعداد کارشناسان پاسخگو و همچنین بالا رفتن زمان پاسخگویی کارشناسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با بیان دومین طرح جایگزین تبلیغ حضوری تصریح کرد: از جمله این طرح‌ها، برگزاری مسابقات کتابخوانی برای کلیه مبلغان و خانواده‌های آنان و همچنین طراحی مسابقات برای عموم مردم است.

وی افزود: سومین طرح جایگزین تبلیغ حضوری، تبلیغ در فضای مجازی می‌باشد، همانطور که دشمن در این فضا به صورت کامل در حال کارکردن و تبلیغ است، ما نیز می‌توانیم از این فرصت استفاده کرده و معارف دینی خود را از طرق مختلف مجازی به مخاطبان خود برسانیم.

در ادامه این نشست مجازی، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان «استاد حوزه و دانشگاه» مطالبی را در خصوص ضرورت و چگونگی تبلیغ در فضای مجازی بیان کرد و اظهار داشت: در ایامی که سبک زندگی انسان‌ها با وجود شیوع ویروس کرونا تغییر کرده است و مردم بیشتر نیازمندی هایشان را از طریق فضای مجازی تأمین می‌کنند، موضوع تبلیغ دین نیز باید در این عرصه بصورت دقیق و مفید وارد شود.

وی گفت: مبلغان در این عرصه باید توجه داشته باشند که بحث و موضوع اصلی جهان، در مورد اداره جهان است که توسط چه مکتبی بهتر اداره خواهد شد، و در حال حاضر کسی به غیر از مبلغان دین اسلام نتوانسته است به این سوال پاسخ دهد و این مسأله اصلی نباید در حاشیه قرار گیرد.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: موضوع دیگری که مبلغان در این عرصه باید به آن بپردازند، آشنا کردن مخاطبان با دعای شریف افتتاح است که دعای فوق العاده ای است باید ماه رمضان را با دعای افتتاح به مخاطبان خود بشناسانیم همانطور که مردم صبح جمعه را به دعای ندبه و ماه محرم را به روضه‌های حضرت سیدالشهدا می‌شناسند.

وی در مورد ویژگی‌های تبلیغ مجازی خاطرنشان کرد: این نحوه از تبلیغ به مراتب از تبلیغ حضوری و چهره به چهره با داشتن ویژگی‌هایی همچون تشکیل گروه، سطح بندی مخاطبان، پاسخگویی به سوالات مخاطبان و نقد و بررسی دیدگاه‌های آنان، تداوم ارتباط و تربیت سرگروه و مربی، بالاتر است که این موارد در تبلیغ حضوری به ندرت اتفاق می‌افتد.

کد خبر 4909309

منبع: مهر

کلیدواژه: مدرس حوزه علمیه قم تبلیغات دینی فضای مجازی ویروس کرونا ماه مبارك رمضان کنفرانس بین المللی شیوع کرونا پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات معرفی کتاب مسلمانان نشست علمی سازمان تبلیغات اسلامی شبکه چهار سیما فضای مجازی قرآن فلسفه تازه های نشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۶۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «سندپژوهی و سندشناسی» در کتابخانه ملی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست «سندپژوهی و سندشناسی؛ چالش‌ها و چشم‌اندازها» به مناسبت روز اسناد ملی روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت توسط پژوهشکده اسناد معاونت پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود.

در این نشست تخصصی، عمادالدین شیخ‌الحکمایی، سوسن اصیلی و رضا فراستی، از سندپژوهان و متخصصان در امر سندپژوهی درباره موضوعاتی چون «ایجاد بانک دیجیتال اسناد ایرانی: یک ضرورت ملی»، «سندشناسی و سندپژوهی: بررسی تاریخی، تداخل معنایی و آسیب علمی»، و «ضرورت توسعه استاندارد ملی توصیف و الزام آرشیوها به رعایت آن» حضور داشته و به ارایه نکاتی می پردازند.

این برنامه روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت از ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰ در سالن اجتماعات ساختمان گنجینه اسناد ملی ایران برگزار می شود.

کد خبر 6096452 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • نشست «سندپژوهی و سندشناسی» در کتابخانه ملی برگزار می‌شود
  • دومین نشست «عصابیفکن» برگزار شد
  • نشست سران‌ سازمان همکاری اسلامی آغاز شد
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی با حضور امیرعبداللهیان
  • استان بوشهر در عزای امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشست
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است